MedWatch

Ferring køber creme mod potensproblemer

Den schweizisk-baserede medicinalvirksomhed Ferring har overtaget rettighederne til en topisk creme til behandling af potensproblemer uden for USA. Sælgeren har tidligere været involveret i Novo Seeds’ største licensaftale nogensinde.

Foto: Colourbox

Det schweiziske medicinalselskab Ferring Pharmaceuticals, der har sin største base for forskning og udvikling ikke langt fra Københavns Lufthavn, har nu sikret sig rettigheder til at markedsføre en creme til behandling af potensproblemer i de fleste lande i verden.

Selskabet har således indgået en aftale med partneren Apricus Biosciences om at overtage de globale aktiver og rettigheder til produktet Vitaros, undtagen på det amerikanske marked. Det oplyste Ferring sent sidste uge i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier