MedWatch

J&J åbner rugekasse for medicinsk udstyr

Amerikanske Johnson & Johnson har åbnet endnu et life science-netværk, hvor medicinalgiganten vil fungere som inkubator for små iværksættervirksomheder. Denne gang er der også fokus på medicinsk udstyr.

Først var det i San Diego, dernæst San Fransico og Boston, og nu kan Houston også bryste sig af at være hjemsted for en af Johnson & Johnsons rugekasser.

Ifølge FierceBiotech er den nye base hos The Texas Medical Center en del af J&J's inkubatorprogram, hvor man tilbyder life science-entreprenører forskningsfaciliteter og kontorer. Selvom det er den femte åbning af JLabs- initiativet vil basen i Houston være den første til også at huse et laboratorium til at lave prototyper af medicinsk udstyr. Det inkluderer blandt andet en 3D-printer, som vil give adgang til højt specialiserede redskaber, og programmer til design og udvikling af smarte teknologiske sundhedsløsninger.

I løbet af foråret vil J&J også brede initiativet ud, og der er planer om at åbne den første internationale base i Toronto, Canada snart.

Forsiden lige nu

Sunstone-selskab vinder patentstrid

Det svenske biotekselskab Cantargia har fået rettens ord for, at en anklage om patentkrænkelse af selskabets hovedaktiv ikke har noget på sig. Den adm. direktør udtrykker tilfredshed med afgørelsen.

Ny Zealand-direktør: "Vi skal forberede vores lanceringer flere år i forvejen"

Ivan Møller skal opbygge Zealand Pharmas produktion, kvalitetssikring og forsyningskæde forud for biotekselskabets forventede lanceringer af sine første selvejede produkter. Den nye koncerndirektør ser det som "den rigtige stilling både på det personlige og professionelle plan", da han nu også får mere tid med sin kone, som arbejder for Novo Nordisk.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier