MedWatch

Bavarian rykker årsrapport

Årsregnskabet fra Bavarian Nordic kommer en uge tidligere end oprindeligt planlagt.

Foto: Bavarian Nordic

Bavarian Nordic meddeler, at selskabet rykker offentliggørelsen af sin årsrapport fra 15. marts til 7. marts. Meddelelsen er udover denne information ganske kortfattet, og der gives ingen begrundelse for den ændrede dato.

"Samme dag kl. 14:00 dansk tid afholder selskabets ledelse en telefonkonference for investorer og analytikere med henblik på at præsentere resultatet for 2015 og besvare eventuelle spørgsmål," skriver selskabet.

Bavarian ind i kampen mod MRSA

Bavarian Nordic udskyder amerikansk notering

Bavarian vil hente kapital i USA

Forsiden lige nu

Dansker til tops i Hansa Medical: "Det er meget sjovere at bygge noget op"

Søren Tulstrup sagde tirsdag ja til sit femte job som adm. direktør i medicinalindustrien, da han trådte til som topchef i svenske Hansa Medical. "Jeg kan godt lide forandringer og kraftig vækst," lyder forklaringen fra den tidligere militærmand, der gerne vil sende Hansa Medical ned ad samme sti som Amgen og Shire.

Novo Nordisk om problembarn: Vi kan gøre det til en stærk forretning

Novo Nordisks aktionærer udtrykte generelt tilfredshed med medicinalselskabet på dets generalforsamling torsdag, men flere påpegede også, at der skal ske noget med den pressede biopharm-forretning. Både topchef og bestyrelseformand har stor tro på forretningsdelen, som man ikke har nogen planer om at sælge fra.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier