MedWatch

Nordea: Markedet undervurderer Bavarian-vaccine

Børsmarkedet undervurderer ifølge Nordea Bavarians portefølje af vacciner, hvor især én kandidats potentiale bør udløse en markant højere kurs end den nuværende.

Står det til Nordea Markets, så burde det danske biotekselskab Bavarian Nordic have en aktiekurs, som er markant højere end de 322, den ligger på kl. 13.30 tirsdag.

For banken mener ifølge Børsen, at aktiemarkedet undervurderer potentialet i Bavarian Nordics portefølje af lægemidler mod infektionssygdomme, og det gælder i særlig grad RSV-vaccinen.

”Baseret på vores foreløbige model og peer-gruppeanalyse, kan RSV-aktivet tilføje 200 kr. pr. aktie oven i værdiansættelsen,” skriver Michael Novod, medicinalanalytiker i Nordea Markets, der har en købsanbefaling og et kursmål på 437 for det danske selskab.

Lægemiddelkandidaten til behandling af RSV er stadig i den meget tidlige fase - selskabet meddelte i august sidste år, at man nu var klar til at gå fase 1 - men ifølge Michael Novod kan produktet være en "væsentlig kurstrigger", idet sammenlignelige selskaber med aktiver i fase 2 og fase 3 er vurderet til cirka 2 mia. dollars.

Bavarian klar til at teste ny vaccine i mennesker

Bavarian vil selv

EU-lån skal holde Bavarian inde i kapløbet

Nye direktører og selvtillid hos Bavarian

Forsiden lige nu

Sunstone-selskab vinder patentstrid

Det svenske biotekselskab Cantargia har fået rettens ord for, at en anklage om patentkrænkelse af selskabets hovedaktiv ikke har noget på sig. Den adm. direktør udtrykker tilfredshed med afgørelsen.

Ny Zealand-direktør: "Vi skal forberede vores lanceringer flere år i forvejen"

Ivan Møller skal opbygge Zealand Pharmas produktion, kvalitetssikring og forsyningskæde forud for biotekselskabets forventede lanceringer af sine første selvejede produkter. Den nye koncerndirektør ser det som "den rigtige stilling både på det personlige og professionelle plan", da han nu også får mere tid med sin kone, som arbejder for Novo Nordisk.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier