MedWatch

Farmaselskaber kan være med til at løfte biotek i 2016

I 2016 ventes opkøb igen at kunne understøtte bioteksektoren.

Foto: Colourbox

Det amerikanske finanshus J.P.Morgan forudser i en prognose for 2016, at se flere innovationsdrevne aftaler i bioteksektoren, fordi medicinalkoncernerne har flere penge og behov for vækst. Det skriver dagbladet Børsen.

Hos Novo Nordisk afviser Lars Rebien, adm. direktør i Novo Noridsk dog, at der kommer større opkøb fra hans hånd, men formentlig en række mindre.

I Novo A/S, der har en målsætning om større opkøb er man lidt betænkelige over prisniveauet i branchen.

”Life science-selskaber er højt vurderet i øjeblikket generelt set. Som investor er det måske tidspunktet, hvor man skal se sig ekstra godt omkring for at finde det rigtige,” siger Eivind Kolding, adm. direktør i Novo A/S til Børsen.

Novo Seeds og Lundbeckfond Emerge i fælles satsning

Novo Fondens direktør: "Det her handler bestemt ikke om at kaste med sten på nogen, men jeg synes, at vi i Danmark halter bagud"

Life science-handler bag nyt rekordår for M&A

Forsiden lige nu

Celgene indgår CNS-aftale til en potentiel værdi på 13,65 mia kr

Amerikanske Celgene har indgået et samarbejde med et biotekselskab om lægemidler mod proteiner involveret i sygdomme som Alzheimers og ALS. Det koster til at begynde med 900 mio. kr., men med fremtidige licens- og milepælsbetalinger kan værdien stige med adskillige milliarder.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier