MedWatch

Patentopgør med Nuevolution rykker tættere på

I næste uge skal Nuevolution og selskabets stifter, Henrik Pedersen, i Sø- og Handelsretten til en delforhandling om en verserende patentsag.

Det kommer tilsyneladende til at blive en travl december for det danske biotekselskab Nuevolution. Ikke alene er virksomheden ved at gøre klar til en børsintroduktion i Sverige, de skal også for Sø- og Handelsretten som det nyeste tiltag i en patentstrid med Nuevolutions stifter, Henrik Pedersen, der efterhånden har varet adskillige år. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

Henrik Pedersen, der i dag er adm. direktør i Chemgene Holding er indehaver af et patent, som Nuevolution mener, at de er den retmæssige ejer af. Det er på trods af en forligsaftale fra 2007, der overdrog patentrettighederne til Henrik Pedersen. Nuevolution mener, at nye oplysninger gør den aftale værdiløs.

Alex H. Gouliaev, adm. direktør i Nuevolution, siger, at patentet isoleret set ikke rummer noget forretningspotentiale, men at det kan styrke Nuevolutions patent position. Henrik Pedersen forventer at delforhandlingen vil falde ud til hans fordel, og forventer en domsafgørelse om en til to måneder.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier