MedWatch

Analytiker: Spring Lundbeck over det næste halvandet år

Lundbeck er presset på indtjeningen, og derfor er det heller ikke der, man bør placere sine penge det næste stykke tid, mener analytiker.

Patentudløb på depressionsmidlet Cipralex og et indtil videre skuffende skal af milliardhåbet Brintellix får nu analytiker i Sydbank Søren Løntoft Hansen til at lægge Lundbeck på is det næste halvandet år. Det skriver Dagbladet Børsen.

"Lundbeck er egentlig et veldrevet selskab, men selskabet er presset på indtjening som følge af patentudløb og vil have stigende omkostninger i forbindelse med lanceringen af nye midler de kommende år. Efter min vurdering bør man derfor holde sig fra aktien på nuværende tidspunkt," siger Søren Løntoft Hansen til Børsen.

Hos Alm. Brand Markets råder man til, ikke at se Lundbeck som et farmaselskab, men derimod vurdere det som en biotekvirksomhed.

"I et såkaldt blue sky-scenarie, hvor alt går Lundbecks vej, vil der ligge et enormt indtjeningspotentiale i de to pipelinepræparater Brexpiprazole og Idalopirdine," siger senioranalytiker Michael Friis Jørgensen fra Alm. Brand og forventer samtidig en bedring indtjening fra Brintellix.

 NICE efterlyser mere dokumentation for Lundbecks milliardhåb

 Ny nedtur for Lundbecks alkoholpille

 Lundbeck ser lyst på milliardhåbs udvikling 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier