MedWatch

Novo nærstuderer eksterne data

I Novo Nordisks øverste ledelse har man allerede diskuteret nye data, der handler om et potentielt, nyt satsningsområde.

Foto: Polfoto Martin Lehmann

Fedt i leveren lyder langt fra lige så sexet, som det kan blive en økonomisk guldgrube for Novo Nordisk. Og i den øverste ledelse har man da også allerede diskuteret, hvad fase 2-data fra England bør få Novo Nordisk til at stille op. Det fortalte Mads Krogsgaard Thomsen, koncernforskningsdirektør i Novo Nordisk på et presseseminar mandag eftermiddag.

”Der var nogle interessante data, og de er vitterligt interessante de data oppe fra Philip Newsome fra Birmingham, England. Dem kigger vi meget mere på. Det var bittesmå patientgrupper, men jeg tror, det er et fair statement, at Jakob og jeg har diskuteret det. Vi ser positivt på at finde den rigtige vej frem med vores GLP-1-lægemidler. Betyder det Victoza eller Semaglutid, betyder det type 2-diabetes eller obesity (fedme, red.) med NASH, skal vi have snakket om i ledelsen, og så melder vi ud. Men vi er positive,” sagde Mads Krogsgaard Thomsen med henvisning til Jakob Riis, selskabets nye koncerndirektør, China, Pacific & Marketing.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier