Sanofi annoncerer ændringer i ledelsen

Franske Sanofi kan blandt andet præsentere en ny chef for forskning og udvikling, mens en chef for forretningsmæssige aktiviteter og en digital direktør også er blevet udpeget. 
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Det franske medicinalselskab Sanofi kan torsdag morgen præsentere nye navne til selskabets ledelse. 

Af en meddelelse fra det franske medicinalselskab fremgår det således, at medicinalselskabet blandt andet har hyret Houman Ashrafian som ny chef for forskning og udvikling. 

Houman Ashrafian, der tiltræder sin nye stilling 11. september, har senest været managing partner hos investeringsselskabet SV Health Investors, ligesom han ifølge torsdagens meddelelse også har været med til at stifte flere biotekselskaber. 

Sanofi oplyser derudover også, at Madeleine Roach fra 1. oktober vil give sig i kast med en nyoprettet stilling som chef for forretningsmæssige aktiviteter, eller som den engelske titel lyder head of business operations, mens Emmanuel Frenehard med øjeblikkelig virkning er blevet udpeget som digital direktør eller som den officielle titel lyder chief digital officer.

Både Madeleine Roach og Emmanuel Frenehard er rekrutteret internt i det franske medicinalselskab, hvor de hidtil har haft roller som henholdsvis chef for intern revision og risikostyring samt global chef for digital. 

”Disse nye udnævnelser, en sund blanding af interne forfremmelser og en nyankommen til Sanofi, bringer tre højt kvalificerede globale ledere med ny indsigt og verdensklasse ekspertise inden for deres felt. Jeg er tryg ved deres evne til at inspirere vores folk, eksekvere og levere på vores strategi samt støtte vores ambition om at være en innovativ, inkluderende og videnskabeligt drevet leder,” udtaler Sanofis adm. direktør, Paul Hudson, blandt andet i meddelelsen. 

Ud over de tre nye udnævnelser oplyser Sanofi også, at Bill Sibold, der har båret den engelske titel head of the specialty care GBU, forlader selskabet for at forfølge en ny ekstern mulighed. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også