Genmab afventer vigtig styrkeprøve mellem Darzalex og ny kandidat i 2024

Både Genmab og partneren partneren Johnson & Johnson ser frem mod et afgørende studie, som Genmab er i gang med at rekruttere patienter til.
Foto: Tuala Hjarnø / Genmab / Pr
Foto: Tuala Hjarnø / Genmab / Pr
af marketwire

Genmab venter først næste år at have data fra sit store sammenligningsstudie, hvor Darzalex’ potentielle efterfølger, Hexabody-CD38, skal måles op mod den nuværende markedsleder mod knoglemarvskræft.

Imens følges styrkeprøven mellem Hexabody-CD38 og Darzalex Faspro uden tvivl på sidelinjen af partneren Johnson & Johnson, der har option på Hexabody-CD38 og ifølge analytiker i Citi, Peter Verdult, har meldt ud, at det muligvis vil træffe investeringsbeslutning allerede i år.

”Vi rekrutterer fortsat patienter meget aktivt med den optimale dosis af Hexabody-CD38 over for Darzalex i den subkutane version, men vi har stadig behov for i år til rekruttering af patienterne, så vi forventer at have data fra studiet i 2024, siger Jan van de Winkel, der er adm. direktør i Genmab, på en telekonference efter torsdagens regnskab.

”Vi kan selvfølgelig i fortrolighed løbende dele data med Johnson & Johnson, men vi tror stadig, at det er sandsynligt, at de ønsker at se alle data, eller en meningsfuld del af data fra studiet (inden der træffes beslutning, red:),” fortsætter Genmabs topchef.

Vælger Johnson & Johnson at udnytte optionen, vil Genmab være berettiget til større royalties, hvis Hexabody-CD38 kommer på markedet. Samtidig vil Genmabs rettigheder gælde flere år frem.

Ifølge aftalen vil Genmab fra dag ét modtage en flad royalty på 20 pct. af salget frem til 2031, frem for en trinvist stigende royalty på 12-20 pct., som det modtager for Darzalex.

Derefter vil Genmab modtage trinvist stigende royalties på 13-20 pct. fra Hexabody-CD38, har Jan van de Winkel tidligere oplyst.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også