Genmab vil melde mere ud om nyt sygdomsområde i år

Genmab beskæftiger sig allerede nu med lægemidler mod både kræft, sklerose og øjensygdomme. I 2023 vil biotekselskabet gå ind i et nyt. 
Foto: Stine Bidstrup
Foto: Stine Bidstrup
af marketwire

Genmab vil i løbet af i år præsentere et nyt sygdomsområde, som biotekselskabet fremover vil gå efter at udvikle potente lægemidler til.

Det siger Genmabs administrerende direktør, Jan van de Winkel, onsdag på en telekonference i forbindelse med årsregnskabet.

Genmabs 2030-vision er, at selskabets antistof-lægemidler ikke blot skal medvirke til at transformere behandlingen af kræft, men også andre alvorlige sygdomme.

Og der kommer nyt om den ambition om et stykke tid, når de stoffer, som Genmab allerede har i præklinisk udvikling over for et nyt sygdomsfelt, er klar til at blive testet i mennesker, fortæller Jan van de Winkel.

”Vi planlægger at tilføje et meget stort sygdomsområde, som omfatter forskellige sygdomme. Så i år vil du helt sikkert høre mere om det, og vi vil sandsynligvis tage kontakt om strategisk interaktion med en anden part. Jeg vil lade det være meldingen for nu,” siger Jan van de Winkel.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også