MedWatch

Bavarian får flere bestillinger på abekoppevacciner i Latinamerika

Fra oktober vil de første vacciner fra Bavarian Nordic blive leveret til Latinamerikansk land.

Foto: Bavarian Nordic / PR

Bavarian Nordic har indgået en aftale med et land i Latinamerika om levering af abekoppevacciner og har i samme region desuden aftalt yderligere leverancer til Pan American Health Organization (PAHO), som fordeler vaccinerne til organisationens medlemslande.

Aftalen med det latinamerikanske land er den første bilaterale leveringskontrakt på vaccinen i Latinamerika, ud over den aftale der blev indgået med PAHO i august 2022, hvilket har muliggjort adgang til vaccinen for samtlige medlemslande.

Gennem PAHO’s Revolving Fund for Access to Vaccines, vil det pågældende land få adgang til de første abekoppevacciner senere i oktober og leverancerne under den bilaterale aftale vil begynde i december 2022, skriver Bavarian.

Desuden, efter den indledende leveringskontrakt, der blev indgået med PAHO i august, har organisationen bestilt yderligere doser til levering inden årets udgang for at øge adgangen til vaccinen for dens medlemslande.

”Vaccination mod abekopper har været et centralt element i at tackle udbruddet, og vi er yderst glade for at styrke vores engagement i regionen og øge tilgængeligheden af vores vaccine gennem yderligere leveringsaftaler,” siger administrerende direktør i Bavarian Nordic Paul Chaplin i meddelelsen.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier