MedWatch

Dansk industri buldrer frem med medicinalbranchen i front

Der er ingen andre sektorer i Danmark, der kan følge med medicinalindustriens produktionsvækst i 2022, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Fra første til andet kvartal i år steg medicinalindustriens produktion i Danmark med 18,1 pct., viser tal fra Danmarks Statistik. | Foto: Casper Dalhoff/JPA

Danmarks Statistik har udsendt tal for industriproduktionen i juni. Produktionen steg 1,1 pct. i juni og tallene for de forudgående måneder blev revideret op, så der nu er tale om en stigning på 6,9 pct. for andet kvartal. Sammenlignet med juni sidste år er produktionen 23,5 pct højere, skriver Las Olsen, cheføkonom i Danske Bank i en kommentar.

”Det er meget stærke tal, ikke mindst når man tænker på, hvor presset industrivirksomheder i hele verden er af forsyningsproblemer for tiden. Tysk industriproduktion er for eksempel faldet i andet kvartal, selv om der egentlig stadig er god efterspørgsel efter industrivarer,” skriver han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier