MedWatch

Tidligere forskningsdirektør hos Johnson & Johnson bliver ny Galapagos-topchef

Paul Stoffels, der er tidligere forskningsdirektør hos Johnson & Johnson, bliver ny adm. direktør hos biotekselskabet Galapagos.

Foto: Andrew Harnik/AP/Ritzau Scanpix

Det bliver Johnson & Johnsons tidligere forskningsdirektør, Paul Stoffels, der kommer til at stå i spidsen for biotekselskabet Galapagos.

Det oplyser selskabet i en meddelelse, hvor det samtidig fremgår, at den nye adm. direktør overtager tøjlerne fuldt ud fra 1. april.

”Efter en meget grundig udvælgelsesproces er vi meget glade for at kunne annoncere Paul som vores næste adm. direktør. Givet hans ekstraordinære R&D- samt ledererfaring, omfattende netværk, sammen med hans dybe forståelse for Galapagos’ styrker og potentiale, er vi overbeviste om, at Paul er unikt kvalificeret til at lede Galapagos,” lyder det i meddelelsen fra Galapagos’ bestyrelsesformand, Raj Parekh.

Galapagos annoncerede allerede tilbage i slutningen af august sidste år, at selskabets medstifter samt adm. direktør, Onno van de Stolpe, ønskede at trække sig tilbage, når en afløser var fundet. Johnson & Johnson meddelte i midten af oktober, at Paul Stoffels ville forlade medicinalkoncernen ved årsskiftet.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier