MedWatch

Bavarian lider sammen med globale vaccineselskaber: "Man kan godt stille spørgsmål ved, om løbet ikke er ved at være kørt"

Bavarian Nordic får tørre kurstæsk, og professor tvivler nu på, om løbet er kørt for det danske biotekselskab, når det handler om at komme ind på det lukrative marked for coronavacciner.

Det danske biotekselskab Bavarian Nordic har hovedsæde i Kvistgaard nord for København. Her er håbet fortsat, at selskabet kan lykkes med bl.a. sin coronavaccine. | Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Mens de fleste danskere jubler over udsigten til et liv uden coronarestriktioner, svinder håbet om en gloværdig fremtid for danske Bavarian Nordics coronavaccine stille og roligt ind.

"Man kan godt stille spørgsmål ved, om løbet ikke er ved at være kørt, når de engang bliver færdige. De teknologier, der står stærkest, er dem, der hurtigt kan tilpasses en ny variant," siger Camilla Foged, der er professor i vaccinedesign ved Københavns Universitet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier