MedWatch

FDA afviser ugentligt væksthormon fra Pfizer

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har valgt at vende tomlen ned til Pfizers ugentlige væksthormon somatrogon, efter styrelsen i efteråret udskød afgørelsen med tre måneder. Medicinalselskabet vil nu gå i dialog med FDA om den videre færd.

Foto: Cathal Mcnaughton/Reuters/Ritzau Scanpix

Det amerikanske medicinalselskab Pfizer har lidt et betydeligt nederlag i jagten på at få godkendt dets ugentlige væksthormon somatrogon på det amerikanske marked.

I en meddelelse fra fredag kan det amerikanske selskab således oplyse, at den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har valgt at afvise midlet til behandling af væksthormonmangel, GHD, hos pædiatriske patienter i form af et såkaldt complete response letter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier