MedWatch

Demens-professor om toppost for europæisk alliance for medicinsk videnskabelige selskaber : Ydmyg og stolt

Covid-19-krisen har lært os, at fælles visioner, planlægning og engagement er forudsætningen for mere koordineret tilgang til sundhedsudfordringer i EU, mener Gunhild Waldemar, som de næste to år nu også skal være præsident for den europæiske paraplyorganisation, der er en samlet stemme for 36 medicinsk videnskabelige selskaber.

Biomed Alliance har hentet Gunhild Waldemar, der er centerleder ved Nationalt Videnscenter for Demens, ind som ny præsident for den europæiske paraplyorganisation, der er en samlet stemme for 36 lægemiddelforeninger. | Foto: Nationalt Videnscenter for Demens på Rigshospitalet / PR

Den verdensomspændende coronavirus-pandemi har givet erkendelser, der skal bane vejen for en mere koordineret tilgang til sundhedsudfordringer i EU.

Det mener Gunhild Waldemar, der til daglig er professor og leder af Nationalt Videnscenter for Demens på Rigshospitalet, og som sent mandag kunne afsløre, at hun i de kommende to år skal stå i spidsen for Biomed Alliance, der er en europæisk paraplyorganisation for 36 medicinsk videnskabelige selskaber i EU.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier