MedWatch

IO Biotech udvider atter samarbejdet med MSD – skyder gang i nyt fase 2-forsøg med multiblockbuster

For tredje gang indleder biotekselskabet IO Biotech et samarbejde med partneren MSD for i fællesskab at udvikle et lægemiddel bestående af blockbusteren Keytruda og IO Biotechs egen hovedkandidat til behandling af tre forskellige kræftformer. Et fase 2-forsøg skydes nu i gang, og falder det positivt ud, har IO Biotech sikret sig de kommercielle rettigheder. 

Mai-Britt Zocca, medstifter og adm. direktør i IO Biotech, har indgået endnu et samarbejde med medicinalkæmpen MSD | Foto: IO Biotech / PR

Biotekselskabet IO Biotech, der udvikler nye lægemidler, som styrker immunforsvarets evne til at angribe kræft, smeder på ny kæder med partneren MSD i en ambition om at udvikle et nyt lægemiddel til behandling af tre former for kræft.

IO Biotech, der for nyligt gik på børsen i USA, vil i et fase 2-forsøg således teste IO Biotechs immunmodulerende vaccine, der går under navnet IO102-IO103, i kombination med MSDs multiblockbuster Keytruda (pembrolizumab) som behandling af patienter med lungekræft, hoved-og halskræft samt blærekræft.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier