MedWatch

Lundbeck har store forventninger til nyt antistof: Vi håber at stå med næste generation af migrænemidler

Medicinalselskabet Lundbeck har store forventninger til antistofbehandlingen Lu AG09222, som selskabet har en stærk tro på kan udgøre rygraden i næste generation af migrænemidler. Flere forsøg er i gang, og håbet er, at man med en anden angrebsflanke kan ramme bredere end den dominerende klasse af CGRP-midler.

Johan Luthman, forsknings- og udviklingsdirektør i Lundbeck | Foto: PR / Lundbeck

Det syder og bobler i laboratorierne hos medicinalselskabet Lundbeck, der med forsknings- og udviklingsdirektør Johan Luthman i spidsen har skudt gang i et større sats på at udvikle en helt ny generation af midler mod migræne.

Med opkøbet af Alder Biopharmaceuticals i 2019 for 13 mia. kr. er migræne blevet et af Lundbecks store fokusområder, og selskabet har i dag det forebyggende migrænemiddel Vyepti på markedet .

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægges 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier