MedWatch

Joe Biden håber på opgør med "uhyrlige" insulinpriser

Ligesom sin forgænger og flere andre fremtrædende amerikanske politikere har præsident Joe Biden udset sig prisen for behandling med insulin som et indsatsområde. Ny lovgivning mangler efter vedtagelsen i Repræsentanternes Hus nu kun opbakning i Senatet.

Foto: Kevin Lamarque / Reuters / Ritzau Scanpix

Prisen for insulinbehandling på det amerikanske marked har længe været placeret centralt i skydeskiven for amerikanske politikere på tværs af partiskel.

Senest har også præsident Joe Biden meldt sig i rækken af politikere, der ønsker at igangsætte initiativer for at sætte loft over prisen på insulin, og mandag gentog han opfordringen i en opdatering på Twitter, hvor præsidenten kalder priser for "i omegnen af 1000 dollars", 6600 kr, om måneden for den livsvigtige behandling for "uhyrlig".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier