MedWatch

Sanofi opjusterer atter forventningen til året – salget af Dupixent brager frem

Franske Sanofi har torsdag morgen offentliggjort regnskab for årets tredje kvartal, og i den forbindelse opjusterer medicinalselskabet forventningen til indtjeningen pr. aktie, det såkaldte business EPS. Midlet Dupixent havde i tredje kvartal en vækst på over 50 pct.

Foto: Charles Platiau/Reuters/Ritzau Scanpix

Det franske medicinalselskab Sanofi opjusterer torsdag morgen forventningen til indtjeningen pr. aktie, det såkaldte business EPS, for året. Det sker i forbindelse med offentliggørelsen af selskabets regnskab for tredje kvartal.

Sanofi forventer således nu en vækst i indtjeningen pr. aktie på omkring 14 pct. fraregnet valutakursudsving. Det franske medicinalselskab opjusterede ligeledes forventningen til væksten i indtjeningen pr. aktie i forbindelse med regnskabet for andet kvartal. Dengang til omkring 12 pct. fraregnet valutakursudsving mod tidligere en høj etcifret vækst.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier