MedWatch

Evaxion sparer stort millionbeløb til klinisk forsøg gennem MSD-partnerskab

Efter Evaxion har indgået en samarbejdsaftale med amerikanske MSD, som stiller sit blockbuster-middel Keytruda frit til rådighed i et fase 2b-forsøg, står det danske biotekselskab til at spare i omegnen af 50 mio. kr. uden at skulle afgive nogen kommercielle rettigheder til en mulig kombinationsbehandling.

Et nyt partnerskab med amerikanske MSD er særdeles positivt for biotekselskabet Evaxion på en række områder, forklarer adm. direktør Lars Wegner. | Foto: Evaxion Biotech/PR

Som et mindre dansk biotekselskab kan det være en udfordring at få synlighed på børsmarkedet i USA, men Evaxion håber, at et nyt partnerskab med MSD kan skabe mere opmærksomhed på den anden side af Atlanten.

Evaxion blev børsnoteret på Nasdaq-børsen i New York i februar, og topchefen i det danske selskab håber, at noteringen kombineret med partnerskabet nu kan bruges til at få mere synlighed over for mulige investorer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier