MedWatch

Hvor andre sælger fra opruster Sandoz: Antibiotika er og forbliver en hjørnesten

I modsætning til mange store medicinalselskaber investerer Sandoz fortsat i antibiotika, senest via et opkøb hos GSK og en ekspansion i den europæiske produktion. Forretningsområdet vil blive ved med at have en central position i virksomheden, siger Carol Lynch.

Sandoz' forretningsdirektør Carol Lynch peger på antibiotika som en af de absolut mest centrale elementer af forretningen, nu og i fremtiden. | Foto: Sandoz / PR

Antibiotika-forretningen har været ude i lidt af en rutsjebanetur for Sandoz over de sidste to års tid. For efter en indlednings høj efterspørgsel ved pandemiens start, styrtdykkede salget på grund af aflyste ikke-akutte operationer, og først nu begynder selskabet så småt at se en normalisering af markedet.

Efter sådan en omgang kan det virke næsten paradoksalt, at Sandoz i samme periode har sat gang i to af selskabets største projekter i årevis inden for antibiotikaområdet – først en markant opgradering af produktionsfaciliteterne i Østrig og Spanien og dernæst opkøbet af Glaxosmithklines portefølje af cefalasporin-antibiotika – men ifølge forretningsdirektør Carol Lynch giver det god mening i forhold til den position, som området har i organisationen.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier