MedWatch

Nyt Lundbeck-stof skal for alvor sparke gang i nyt forsknings- og udviklingsben

Med opkøbet af en lægemiddelkandidat fra sydkoreanske Aprilbio har Lundbeck skaffet det første udviklingsprogram inden for et nyt strategisk fokusområde, neuroimmunologi. Forsknings- og udviklingsdirektør, Johan Luthman, holder indtil videre kortene tæt til kroppen, hvad angår, hvilke sygdomme midlet skal bruges mod.

Foto: PR / Lundbeck

Siden Lundbeck sidste år lavede en større rokade i forsknings- og udviklingsafdelingen, har selskabet haft travlt med at kigge efter aktiver, som kunne passe ind i det for Lundbeck helt nye fokusområde, neuroinflammation eller neuroimmunologi.

Det er lykkes med opkøbet af det fase 1-parate stof APB-A1 fra det sydkoreanske selskab Aprilbio, og Lundbecks forsknings- og udviklingsdirektør, Johan Luthman, er svært begejstret for nu at have fået den første rigtige kandidat på området ind i virksomheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier