MedWatch

Bioinnovation Institute indlemmer fire nye virksomheder

Life science-inkubatoren Bioinnovation Institute har udvalgt fire nye virksomheder til sit Creation House-program, der giver adgang til 10 mio. kr. samt 18 måneders sparring med Bioinnovations eksperter. Blandt selskaberne er et KU-spinput samt et nystiftet firma med en perlerække af kendte biotekfolk bag.

Foto: Nikolaj Skydsgaard/Reuters/Ritzau Scanpix

Fire life science-firmaer får i de næste 18 måneder adgang til sparring med de fremmeste eksperter indenfor bioteknologi og forretningsudvikling samt mulighed for et konvertibelt lån på 1,3 mio. euro svarende til 10 mio. kr.

Det står klart, efter at life science-inkubatoren Bioinnovation Institute efter en ansøgningsrunde har udvalgt og indlemmet de fire virksomheder i BIIs såkaldte Creation House-program, der også stiller laboratorier og kontorlokaler til rådighed for de særligt udvalgte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier