MedWatch

Gubra-direktør efter endnu en potentiel milliardaftale: Muligheden for mere moden forskning på egen hånd giver bedre aftaler

Kontraktforskning- og biotekselskabet Gubra har mandag offentliggjort endnu en aftale med et stort tysk medicinalselskab i form af Bayer. Ifølge adm. direktør, Henrik Blou, giver de seneste års aftaler mulighed for at modne selskabets programmer længere og derfor få endnu bedre aftaler i stand. Han er overbevist om, at 2021 bliver rekordår.

Foto: Gubra / PR

Med mandagens offentliggørelse af et potentielt milliardstort samarbejde mellem danske Gubra og det tyske medicinalselskab Bayer, fortsætter det Hørsholm-baserede selskab rækken af store aftaler, som inden for de seneste fire år også har kastet tre aftaler med et andet tysk medicinalselskab i form af Boehringer Ingelheim af sig.

Og ifølge Gubras adm. direktør, Henrik Blou, har det stor betydning for det knap 13-årige kontraktforsknings- og biotekselskab, at det endnu en gang har formået at lande en stor aftale med en af de største spillere på markedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier