MedWatch

Sanofi om regeringens Bavarian-aftale: "Vigtigt ikke at binde sig til en enkelt leverandør"

Selvom regeringen har aflyst et udbud om national vaccineproduktion, roser Sanofi processen og diskussionerne med de danske myndigheder. Men selskabet kalder det samtidig problematisk, hvis regeringen alene satser på Bavarian Nordic til et nationalt vaccineberedskab.

Norske Per H. Aabakken deltog for Sanofi i SSI's markedshøring forud for et nationalt vaccineudbud i Danmark, som til sidst endte med at blive aflyst. | Foto: Sanofi/PR

Den danske regering skal være varsom med udelukkende at satse på en kontrakt med Bavarian Nordic som løsningen på dens ambitioner om et nationalt vaccineberedskab.

Det mener medicinalselskabet Sanofi, der var blandt de i alt seks virksomheder, der bejlede til regeringen om at spille en rolle i en national vaccineproduktion i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier