MedWatch

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

Den amerikanske medicinalgigant Merck landede en smule under det ventede i andet kvartal. Den ordinære indtjening per aktie blev 1,31 mia. dollar mod ventet ifølge Bloomberg News 1,33 mia. dollar.

Omsætningen landede på 11,409 mia. dollar i kvartalet en spids højere end ventet, da skønnet hos analytikerne var 11,2 mia. dollar.

For hele året venter selskabet et ordinært overskud per aktie på 5,47-5,57 dollar. Det passer meget godt med forventningen hos analytikerne, der ifølge Bloomberg lød på 5,56 dollar.

Omsætningen ser selskabet lande i intervallet fra 46,4-47,4 mia. dollar. Analytikernes forventning lå i den lave ende med et skøn på 46,66 mia. dollar.

Akten reagerer ikke meget på regnskabet, da den falder 0,2 pct. til 78,20 dollar i formarkedet.

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier