MedWatch

Orphazyme iværksætter undersøgelse af voldsom og mystisk rutsjetur for aktie

Orphazyme har været igennem et voldsomt kursridt. Aktien steg næsten 1400 pct. i USA uden forklaring eller meddelelser. Stigningen spredte sig til aktiekursen i Danmark.

Foto: Orphazyme/PR

Aktien for biotekselskabet Orphazyme har været igennem voldsom og mystisk rutsjetur, der ikke umiddelbart er en forklaring på.

Orphazyme er noteret både på børsen i Danmark og i USA, og de vilde udsving tog fart i USA torsdag aften dansk tid, da kursen bragede i vejret og på et tidspunkt var steget med knap 1400 pct. Handlen blev flere gange stoppet, og det endte med en stigning på 300 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier