MedWatch

Efter overraskende kursstigning i USA: Orphazyme-aktien ryger i forlænget åbningsauktion

De mere end 300 pct. stigning for Orphazymes USA-aktie har nu også sat sine spor i Danmark, hvor den ved fredagens børsåbning kom i forlænget åbningsauktion og brager i vejret 75 pct.

Det har været en turbulent start for Orphazymes nye topchef Christophe Bourdon, når det kommer til aktiekursen for selskabet. | Foto: Orphazyme / PR

Orphazyme-aktien har været nogle besynderlige 24 timer igennem.

Torsdag aften dansk tid kunne man på den amerikanske børs - Orphazyme er dobbeltnoteret i Danmark og USA - observere et særdeles markant stigning. Den steg med lidt over 300 pct. til en værdi af 21 dollar. Faktisk var Orphazymes amerikanske ADR-aktie på et tidspunkt oppe med hele 1400 pct., og handlen i USA blev suspenderet ikke færre end 20 gange.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier