MedWatch

Peter Popowicz stopper som adm. direktør i biotekselskab – pengemand tager over

Efter blot et år som topchef for biotekfirmaet Cpt.one træder industriveteranen Peter Popowicz af for i stedet at gå ind i bestyrelsen. Det sker midt i en afgørende kapitalrejsning, og til at lande den – og som afløser for Popowicz – har selskabet hentet en pengemand, der afviser at være en permanent løsning.

Industriveteranen Peter Popowicz stopper som adm. direktør i biotekfirmaet Cpt.one - blive bestyrelsesmedledm i stedet og overlader roret til erfaren pengemand, der skal sikre selskabet finansiering til forestående fase 2 og fase 3 forsøg. | Foto: CPT.one / PR

Kun knap et år efter at industriveteranen Peter Popowicz blev hentet ind som ny topchef for aarhusianske Cpt.one, er det slut med at stå i spidsen for biotekselskabet, der udvikler et nyt lægemiddel mod multipel sklerose.

Som tidligere chef hos Leo Pharma med ansvar for flere lande, leder i Pfizer og GSK og senest vaccinechef i franske Sanofis danske afdeling, var forventningerne til den i dag 66-årige Peter Popowicz ellers skyhøje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier