MedWatch

Corona har forbedret danskernes syn på lægemiddelindustrien

Medicinalvirksomhedernes ageren under coronapandemien har givet danskerne et mere positivt indtryk af industrien, viser ny undersøgelse, der generelt roser industrien for dens betydning for samfundets sundhed såvel som økonomi. Leverance-knas og vaccineskepsis vil ikke påvirke synet synderligt, vurderer koncerndirektør i Lif.

Den verserede coronapandemi bidrager til, at danskerne i en ny undersigelser siger, at de er positivt stemte over for medicinindustrien – både i forhold til jobskabelse, pandemihåndteringen og sundhed som sådan. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Vaccineudvikling på rekordtid, antigen- og PCR-tests en masse, cornabehandlinger og læger i frontlinjen på landets hospitaler.

Medicinalvirksomhedernes kontante og kvalificerede svar på coronapandemien smitter af på danskernes overordnede indtryk af industrien, der har fået et skub opad sammenlignet med tidligere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier