MedWatch

Lundbeck er skuffet over afgørelse - bøden blev betalt i 2013

Hos Lundbeck er man skuffet, efter selskabet torsdag har tabt en appelsag ved EU-Domstolen om en bøde på 93,7 mio. euro. Selskabet oplyser dog, at bødenallerede er betalt.

Foto: Jens Dresling

Medicinalselskabet Lundbeck tabte torsdag en appelsag ved EU-Domstolen vedrørende en kartelsag fra 2002.

"Vi er skuffede, men respekterer selvfølgelig afgørelsen. Det er en gammel sag, der har været i gang i næsten ti år, og nu vælger vi at se fremad," oplyser Lundbeck.

Dermed står en bøde på 93,7 mio. euro til trone.

"Den bøde blev betalt allerede i 2013, hvor den blev tildelt. Så det kommer ikke til at være noget, der ændrer noget i dag," oplyses det fra selskabets side.

EU-Domstolen afviser Lundbeck-appel - millionbøde står fast 

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier