MedWatch

Medicinalkæmper er i gang med at "vende hver en sten" i forsøget på at sikre flere vaccinedoser

Udfordringerne med at få flere coronavacciner produceret og distribueret er enorme, og ressourcerne er knappe, men alle løsninger er på bordet, siger Biontech-stifter i et interview.

Özlem Türeci og hendes mand Uğur Şahin er kræftforskere og stiftere af Biontech. | Foto: Odd Andersen/AFP/Ritzau Scanpix

Alt imens Europa skriger efter flere vaccinedoser, er Pfizer/Biontech, der står bag en af de mest udbredte coronavacciner, i fuld gang med at "vende hver en sten" for at skalere deres fælles vaccineproduktion markant op.

Det er meldingen fra Özlem Türeci, der er medstifter af og medicinsk direktør i det tyske medicinalfirma Biontech, i et interview med den amerikanske tv-station CNN.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier