MedWatch

Borgmester glæder sig over stor AGC Biologics-investering

AGC Biologics’ milliardinvestering i en ny fabrik styrker Gladsaxes position som life science-kraftcenter, lyder det fra kommunens borgmester, der samtidig glæder sig over flere arbejdspladser.

Trine Græse, borgmester i Gladsaxe. | Foto: Gladsaxe Kommune / PR

Kontraktproducenten AGC Biologics’ beslutning om at opføre en ny fabrik til i omegnen af 1,2 mia. kr. møder stor glæde hos kommunens borgmester, Trine Græse (S). Det fortæller hun i en mail til MedWatch.

"Gladsaxe er et kraftcenter for life science-virksomheder, og udbygningen styrker vores position. Det er derfor meget glædeligt for Gladsaxe, at AGC Biologics er klar til at lave denne enorme investering, som vil tilføre mange højt specialiserede arbejdspladser til kommunen," skriver Trine Græse i mailen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier