MedWatch

Lundbeck har sendt nyeste produkt til godkendelse i stribe af lande

Mens Lundbeck først i indeværende kvartal ventes at sende migrænemidlet Vyepti til vurdering i EU, så er sagsbehandlingen indledt på ni andre markeder.

Foto: Lundbeck / PR

Mens lægemidlet Vyepti stadig kæmper en hård kamp for at så igennem på det coronaramte amerikanske marked, så kan midlet formentlig snart være klar til nye markeder.

Således er regulatoriske myndigheder i Australien, Brasilien, Canada, Indonesion, Kuwait, Filipinerne, Singapore, Schweitz og de Forende Arabiske Emirater netop nu igang med at sagsbehandle en ansøgning fra Lundbeck om markedsføringstilladelse til midlet, der i første omgang søges godkendt som en forebyggende behandling af migræne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægges 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier