MedWatch

Amerikanske finanshuse anbefaler Orphazymes aktie efter børsnotering i USA

Tre amerikanske finanshuse anbefaler sine kunder at købe aktier i biotekselskabet Orphazyme.

Foto: Orphazyme/PR

Orphazymes nylige børsnotering i USA har tiltrukket analytikere fra tre amerikanske finanshuse, der er positivt stemte over for selskabet.

Guggenheim Securities har indledt dækning af selskabets amerikanske notering med en købsanfaling og et kursmål på 27 dollar, mens Cowen er gået ind med anbefalingen "outperform" og et kursmål på 23 dollar.

Bank of America har også indledt sin dækning af aktien med anbefalingen "køb" og et kursmål på 13 dollar.

Det fremgår af data fra Bloomberg News.

De to første kursmål er et godt stykke over den aktuelle kurs på de amerikanske ADS-aktier, der lyder på 10 dollar.

Orphazyme gik på den amerikanske børs i slutningen af september til en noteringskurs på 11 dollar. Første handelsdag – den 29. september – lukkede aktien i 9,7 dollar. Kursen endte fredag på 10,07 dollar.

På den danske notering er der ligeledes nyt. Danske Bank har sat kursmålet ned på en biotekaktie til 165 kr. fra 185 kr., mens fastholder sin anbefaling om "køb."

Det lavere kursmål kommer efter Orphazymes nedjustering fra den 23. oktober, hvor selskabet satte forventningerne til driftsresultatet for 2020 ned til et underskud på 625-650 mio. kr. mod tidligere forventet underskud på 500-550 mio. kr.

Årsagen til nedjusteringen var, at Orphazyme har skruet op for de kommercielle aktiviteter og før-lanceringsaktiviteter i fjerde kvartal som forberedelse til en potentiel godkendelse af produktkandidaten arimoclomol mod stofskiftesygdommen Niemann-Pick type C.

Arimoclomol er i øjeblikket sendt til godkendelse hos de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA.

Mandag middag stiger Orphazymes aktie med 3,5 pct. til 65,70 kr. på børsen i København.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier