MedWatch

Sunstone sælger 30 pct. af aktiepost i svensk kræftselskab

Venturefonden Sunstone har reduceret kraftigt i sin ejerandel af svenske Cantargia, der udvikler lægemidler mod kræft.

Foto: Colourbox

Godt syv år efter have foretaget den første investering i det svenske biotekselskab Cantargia, har venturefonden Sunstone nu frasolgt en knap tredjedel af dens aktier i virksomheden.

Det oplyser Cantargia i en børsmeddelelse.

Køberen til de i alt 1,5 mio. aktier, der ved onsdagens lukkekurs havde en markedsværdi af 64,5 mio. kr., er en unavngiven institutionel investor, der allerede er blandt de store investorer i Cantargia, oplyser virksomheden.

Sunstone var før frasalget den 5. største investor i Cantargia med en ejerandel på 5,2 pct. af virksomheden. Efter frasalget af 1,5 mio. aktier ejer venturefonden nu godt 3,5 mio. aktier i selskabet, hvis hovedaktiv er antistoffet CAN04, der er en immunterapi rettet mod molekylet IL1RAP, som er tilstede i en række cancersygdomme.

Ifølge Cantargia sker Sunstones frasalg af strategiske årsager.

Sunstone har været blandt medejerne af Cantargia siden 2013, hvor venturefonden skød fire mio. svenske kroner i selskabet,

Sunstone-selskab henter 286 mio. kr. hos investorerne I Sverige drømmer morgendagens stjerner om Genmab Sunstone-selskab atter i patentstrid – ærkerival kræver annullering 

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier