MedWatch

Kontraktforskere med vokseværk havde femte år i streg med vækst

Kontraktforskningsvirksomheden Minerva Imaging, der for nyligt opkøbte Ølstykke-selskabet Bioadvice, er kommet godt ud af 2019 og har fået et nyt medlem i ejerkredsen.

Foto: Minerva Imaging / PR

For femte år i streg har den lille kontraktforskningsvirksomed Minerva Imaging præsteret et vækstår.

Således har virksomheden, der er specialiseret i præklinisk forskning inden for onkologi- og hjertekarområdet, skrabet 12,4 mio. kr. hjem i bruttofortjeneste i løbet af 2019. Væksten har været så markant i den lille virksomhed, at man ved årsskiftet overtog den mindre Ølstykke-virksomhed Bioadvice for at oppe mandskabet, pladsen og selvfølgelig ikke mindst omsætningsvæksten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

FDA giver Lantus-patienter adgang til efterligning fra Mylan

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier