MedWatch

Eli Lillys gigtmiddel reducerer covid-19-restitution

I kombination med Gileads middel remdesivir viser Eli Lillys behandling mod leddegigt sig at forkorte restitutionstiden yderligere for indlagte covid-19-patienter.

Det amerikanske medicinalselskab Eli Lilly har meddelt, at selskabets lægemiddel til behandling af leddegigt forkorter restitutionstiden for indlagte covid-19-patienter, der også har fået Gilead Sciences antivirale behandling remdesirvir.

Det nyhedsbureauet Reuters.

Medicinalselskabet meddeler, at lægemidlet Baricitinib i kombination med remdesivir reducerer median-restitutionstiden med cirka en dag sammenlignet med patienter, der kun er behandlet med remdesivir.

Medikamentet, som Eli Lilly har licenseret fra Incyte, kan hjælpe med at undertrykke en potentiel dødelig covid-19-immunrespons kaldet cytokin storm.

Eli Lilly-aktien indikeres 1,3 pct. højere i formarkedet.

Eli Lilly igangsætter fase 3-forsøg med coronamiddel 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier