MedWatch

Forskerparken Cobis har vokseværk og udvider med 3500 kvm

Kontor- og laboratoriefællesskabet Cobis er ved at vokse ud gennem vinduerne og lejer sig ind i tilstødende bygninger fra Rigshospitalet for at kunne imødekomme den store efterspørgsel, som trods coronakrisen fortsætter med at stige fra biotekselskaber.

Cobis udvider faciliteterne med en fjerdedel fra årsskiftet ved at overtage et lejemål i nabobygningerne. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Lokalerne i forskerparken Cobis er så efterspurgte, at der ikke kan klemmes flere biotekfolk ind i cobisbygningen på Ole Maaløes Vej i København. Alt er fuldt udlejet, og derfor har Peter Torstensen, adm. direktør i Symbion, som ejer Cobis, sikret sig lejemålet fra årsskiftet i nabobygningerne, som i øjeblikket huser afdelinger og mindre enheder fra Rigshospitalet.

"Vi har ikke en kvadratmeter mere at give til de mange henvendelser, som vi stadig får, så det var superheldigt, at vi kunne overtage nabobygningen. Det gør, at vi kan lave et meget mere sammenhængende miljø med muligheder for at binde de to bygninger sammen," fortæller Peter Torstensen til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier