MedWatch

Genmab-partner præsenterer nye stærke Darzalex-data

Der er tale om doseringer med Darzalex i en subkutan udgave, der doseres markant hurtigere end ved normal intravenøs behandling.

Foto: Lars Møller / Genmab / PR

Genmabs partner, Janssen Pharmaceutical, har præsenteret nye opløftende data for kræftmidlet Darzalex i en subkutan udgave.

Toplinjedata fra det såkaldte Apollo-studie viser, at Darzalex i kombination med kræftmidlet Pomalidomid og hormonpræparatet Dexamethason forlænger den progressionsfri overlevelse hos patienter med knoglemarvskræft i sammenligning med behandling med Pomalidomid og Dexamethason alene.

Dermed er det primære effektmål nået.

Der er tale om doseringer med Darzalex i en subkutan udgave, der doseres markant hurtigere end ved normal intravenøs behandling.

Behandlingskombinationen er allerede godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, i den intravenøse udgave, og nu skal data fra studiet med den subkutane udgave diskuteres med sundhedsmyndighederne med henblik på en mulig godkendelse.

Den subkutane udgave af Darzalex blev tidligere i år godkendt i både EU og USA, og ifølge data, der ligger bag godkendelserne, virker den subkutane udgave præcist så godt som den intravenøse.

I modsætning til den nuværende markedsførte intravenøse version er behandlingstiden langt kortere i en subkutan version. Den version sprøjtes nemlig ind lige under huden, mens den intravenøse version tages via drop med en behandlingstid på omkring tre en halv time.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier