MedWatch

Jan van de Winkel: "Den hemmelige ingrediens i Genmab er meget stærkere end mig"

Biotekselskabet Genmab har under Jan van de Winkels ledelse udviklet sig til en enestående succeshistorie i dansk erhvervsliv. Topchefen har selv mod på meget mere, men hans afløser findes måske allerede i biotekselskabet.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Han blev udråbt som en overgangsfigur, men har på et årti katapulteret Genmab op i top-10 over verdens mest værdfulde biotekselskaber.

På sin vej har han leveret et afkast på næsten 4.000 pct. til aktionærerne og har for lang tid siden kunnet skrive milliardær på cv'et.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Epilepsifirma har behandlet første amerikaner med hjernebølgeimplantat

Efter et halvt års forsinkelse på grund af corona har medicoselskabet Uneeg Medical behandlet den første amerikanske epilepsipatient i et studie, der skal bane vejen for en godkendelse af det danske selskabs hjernebølgeimplantat i USA, hvorfra selskabet fremover venter at hente 70 pct. af omsætningen.

Coloplast ser potentiale i Rusland

I 20 år har Coloplast opereret på det russiske marked, hvor konkurrencen er hård - ikke mindst fra de lokale virksomheder, der ifølge selskabets landechef favoriseres af de landets myndigheder.

FDA siger god for nyt Ambu-produkt

Ambus nyeste produkt, et system der gør det muligt at lave både procedurer i lungerne og tage væskeprøver fra dem, er i dag blevet godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier