MedWatch

Novo Nordisk skyder 150 mio. kr. mere i Kalundborg-fabrik

Novo Nordisk har investeret yderligere 150 mio. kr. i sin fabrik i Kalundborg, som skal gå til en ny produktionslinje, efter at selskabet investerede 800 mio. kr. i februar. (Rettet)

En medarbejder ved insulinproduktionen på Novo Nordisks fabrik i Kalundborg. Foto: Fabian Bimmer / Reuters / Ritzau Scanpix

(Artikel rettet kl. 14:34 med korrekt tal for Novo Nordisks samlede investeringer i Kalundborg-fabrikken.)

Endnu engang har Novo Nordisk lagt et trecifret millionbeløb i en opgradering af selskabets fabrik i Kalundborg.

Det skriver det sjællandske regionalmedie Sn.dk.

Denne gang er der tale om en investering på 150 mio. kr., som skal gå til en ny produktionslinje, hvor selskabet skal pakke tabletter – antageligvis diabetespillen Rybelsus, som blev godkendt i Europa tidligere i år.

"Vi glæder os rigtig meget over, at Novo Nordisk Kalundborg har fået endnu en vigtig rolle i fremstillingen af fremtidens produkter," siger Michael Hallgreen, der er produktionsdirektør for Novo Nordisk i Kalundborg, til Sn.dk.

Investeringen kommer blot fire måneder efter, at selskabet skød 800 mio. kr. i en udvidelse af Kalundborg-fabrikken og omtrent et år efter, at selskabet investerede 650 mio. kr. i en anden opgradering på fabrikken.

Novo Nordisk har i alt investeret over 16 mia. kr. i Kalundborg-fabrikken siden årtusindeskiftet. Fabrikken blev grundlagt i 1969, har omtrent 3500 ansatte og producerer ifølge Novo Nordisk cirka halvdelen af verdens insulin.

Novo Nordisk udvider fabrik i Kalundborg for 800 mio. kr.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier