MedWatch

Brancheforening jubler: Nye tiltag i hjælpepakker er biotekselskabernes overlevelse

Dansk Biotek er stærkt tilfredse med tre nye tiltag fra Christiansborg, som både vil give akut førstehjælp til selskaber med likviditetsproblemer og understøtte investeringer i branchen resten af året. Samlet vil den justerede hjælpepakke kunne betyde forskellen på liv og død for en række virksomheder, lyder det.

Formand for Dansk Biotek, Hans Schambye, glæder sig over nye politiske tiltag, som modsat tidligere vil komme biotekbranchen til gavn. Foto: Henriette Bonde

Biotekbranchen er kendt for altid at have brug for penge. Det behov står malet med ekstra tyk skrift hos selskaberne i øjeblikket, hvor coronakrisen hærger branchen ved at have sendt de fleste medarbejdere hjem fra laboratorierne og have sat en effektiv prop i de kliniske studierne på hospitalerne.

Analytikere har vurderet, at coronakrisen netop for biotekbranchen i udpræget grad bliver en overlevelseskamp, men den ser nu ud til at blive en hel del lettere, efter regeringen og samtlige af Folketingets partier har aftalt en række nye tiltag i hjælpepakkerne, som er skræddersyet til at komme den åndedrætsbesværede branche til undsætning.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier