MedWatch

FDA reformerer sin kræftafdeling

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har omstruktureret sin organisation i et forsøg på at strømline vurderingen af nye lægemidler mod kræft.

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, er i fuld gang med at reformere sin organisation. Foto: Jacquelyn Martin/AP/Ritzau Scanpix/AP / AP

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har taget sit andet skridt i sin plan for at modernisere organisationen og bedre kunne evaluere nye lægemidler. Skridtet betyder, at afdelingen for kræftmidler bliver opbygget på en ny måde og derfor også skifter navn.

Det skriver Fiercebiotech.

Det bliver fortsat Richard Pazdur, som skal være leder også for den nye afdeling, der nu hedder Office of Oncologic Disease (OOD) i stedet for Office of Hematology and Oncology Products (OHOP).

FDA fremlagde moderniseringsplanerne i september, og vil mellem oktober og marts tage i alt fire skridt for at øge antallet af divisioner og kliniske afdeling og gruppere dem efter terapeutiske områder.

"Eftersom onkologi og behandlingen af disse livsfarlige sygdomme bliver mere og mere kompleks, anerkender vi behovet for at gøre vores organisation mere flad med flere med mindre divisioner og kontorer for at give en mere effektiv evaluering af lægemidler," siger Richard Pazdur i en udtalelse.

FDA udpeger chef for ny kræftafdeling

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier