MedWatch

Zealand får pæne ord fra Goldman Sachs – aktien stiger 10 pct.

Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs har lavet en opdateret analyse af aktien i Zealand Pharma og kommer frem til, at aktien bør være 72 pct. mere værd. Aktien brager op som resultat.

Goldman Sachs har løftet sit kursmål på Zealand-aktien fra 92 kr. til 272 kr. Foto: Brendan Mcdermid / Reuters / Ritzau Scanpix

Der er mange investorer derude, der lytter til, hvad den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs har at sige.

Det kan biotekselskabet Zealand Pharma nu skrive under på.

Zealands aktie stiger således 10 pct. tirsdag morgen, efter at Goldman Sachs har udarbejdet en opdateret analyse af aktien og kommer frem til, at aktien bør koste 72 pct. mere, end den gjorde ved børsens lukketid mandag aften.

Goldman Sachs – der i folkemunde herhjemme bedst er kendt for sit milliardgivende køb og salg af energiselskabet Dong – løfter i analysen sit kursmål for Zealand-aktien fra 92 kr. til 272 kr. ifølge Ritzau Finans, svarende til næsten en tredobling.

Dagens stigning lægger yderligere til Zealands markante aktiehop i år, som i forvejen gjorde Zealand til årets bedste danske life science-aktie.

Zealands aktie er nu steget 110 pct. siden nytår.

"Selvfølgelig har jeg det godt med det. Det er en rigtig god anerkendelse af vores pipeline. Jeg mener stadig, at vi kunne ligge meget højere, for vi har en unik pipeline, og hvis du kigger på selskaber, som er i samme situation som os med samme antal fase 3-programmer, så er de i en helt anden kategori," sagde Emmanuel Dulac tidligere på måneden om aktiestigningen til MedWatch.

Zealand Pharma er årets bedste danske life science-aktie – er steget 95 pct.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier