MedWatch

Veloxis vinder indpas hos nye patienter: "Langt foran, i forhold til hvad vi forventede"

15,5 pct. af amerikanske patienter, der får en nyretransplantation i dag, bliver behandlet med Veloxis' lægemiddel Envarsus, og det er langt mere, end hvad selskabet turde håbe på, da midlet blev godkendt til nytransplanterede patienter i december.

Veloxis' hovedprodukt Envarsus benyttes til at forhindre organafstødning ved nyretransplantationer, som den, der bliver foretaget her af den amerikanske kirurg Chintalapati Varma. | Foto: Laurie Skrivan / AP / Ritzau Scanpix

Det er blot otte måneder siden, at Veloxis fik sin "de novo"-godkendelse hos FDA, som betød, at selskabet kunne sælge sit middel mod organafstødning, Envarsus, til nytransplanterede patienter.

Og allerede nu har det skaffet Veloxis markedsandele, som klart overgår, hvad firmaet turde håbe på, da godkendelsen kom i december.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier