MedWatch

Leo køber flere rettigheder til guldhåb uden for Nordamerika

Efter forhandlinger med Bausch har Leo Pharma købt ekstra rettigheder til at sælge sit første biologiske sats, Kyntheum, i flere markeder uden for Nordamerika og Asien. (Opdateret)

Foto: Marcus Trappaud Bjørn/ERH

Leo Pharma kan efter en ny aftale med Bausch Health (tidligere Valeant) se frem til at sælge sit middel Kyntheum (brodalumab) i flere markeder.

I en pressemeddelelse oplyser Leo Pharma nemlig, at selskabet for et ikke offentliggjort beløb har tilkøbt retten til at sælge psoriasismidlet i en række nye markeder. Indtil nu har selskabet kun haft rettighederne til midlet i EU, efter at have købt dem af Astrazeneca i 2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier