MedWatch

Fruergaard skruer op for udgifterne: "Vi vil investere i både forskning og markedsføring"

Novo Nordisks adm. direktør Lars Fruergaard Jørgensen er klar til at investere mere i forskning, udvikling og markedsføring i årets andet halvår, og selskabet har allerede skudt gang i fire nye studier. Derudover åbner han for at mødes med Donald Trump.

Lars Fruergaard Jørgensen, adm. direktør i Novo Nordisk. | Foto: Asger Ladefoged / Ritzau Scanpix

Lars Fruergaard Jørgensen, adm. direktør i Novo Nordisk, åbner op for pengepungen i andet halvår, hvor han vil investere mere i både forskning, udvikling og markedsføring.

"Vi har lært, at når vi investerer i vores forretning, så betaler det sig, så vi har tænkt os at investere i vores senfaseaktiver. Vi har en vigtig lancering på vej af oral semaglutid (Novos diabetespille, red.), vi ser stærkt momentum i Ozempic, og vi investerer også i vores insulinforreting," siger Lars Fruergaard Jørgensen på et telefonmøde med pressen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier